About Me

My photo
Festival de poezie performativaexperimentala multimedia democratica. Conceptul presupune punerea in scena a unor texte trimise de autori cunoscuti si necunoscuti, intr-un mod cat mai inedit, eclectic, psihedelic si de efect. Toti cei care trimit texte (mai multe, din care le vom selecta pe cele mai potrivite pentru scena) vor participa garantat, de aici ideea de democratie in poezie. Ne propunem sa facem poezia (si aici incadram si proza, teatru, orice text neconventional poetic) mai accesibila si interactiva, adica FUN!

25 February 2011

BANDITII RATACITORI @ INVAZIA DE POEZIE by FETISHVAL, COSTANGELES, CLUB PULS, 13/03/2000011, Ora 20:00


Arta afis realizata de THE HIPPIEST @ thehippiest.blogspot.com



Ne-am saturat de stanescieni, de arghezieni, de eminescieni, de minulescieni, de en en en en ori!
Domnilor si doamnelor, dati-va drumul in pantaloni, nu mai tineti in voi,  faceti pe voi de ras, de suparare, de visare!
Cand soarele rasare e 2012 din nou, cum a fost si 1912, numai ca acum avem mall-uri si poetii isi boteaza masinile de lux cu nume de tartite alintate. Poetii  sunt mic burghezi si se duc duminica la Ikea, la Mobexpert sau la Elvila, in functie de buget,  dorm de dupa-amiaza, au program de Sarbatori, pleaca in vacante la reducere 69%,  turismul din Turcia si Bulgaria prospera, la Sinaia e mai bine ca niciodata, partiile de ski din Alpi sunt pline ca intotdeauna.
Ce se intampla cu restul Universului? Ce se intampla cu noi? Noi unde suntem?
Prupunem o lovitura poetica, o deturnare a sensurilor, o dezrobire a versurilor, o dezlantuire a simturilor. A-propos, voi simtiti ceva?
Daca da, invazia de poezie!
Daca nu, constangeles e in flacari!
Daca nu stiti, fetishval prezinta banditii ratacitori @ invazia de poezie. Com.Unismpoetic

Huau-chi !!!


Players:
Adela Beiu & Co fetishval.blogspot.com


1 comment: